Welkom bij Brasserie de Rithse Hoeve

Wij zijn Doris en Roy Han, de trotse gastvrouw en gastheer van

Brasserie De Rithse Hoeve.

Wij zijn zelf gek op lekker eten, een goed glas wijn en gezelligheid met leuke mensen. Het kon daarom ook niet anders dan dat wij na jarenlange horeca-ervaring onze eigen droom van een Brasserie hebben vervuld!

Na een grondige verbouwing hebben wij in November 2017 met passie en plezier de deuren van de vernieuwde Rithse Hoeve geopend. Inmiddels zijn wij alweer 4 jaar verder en wij zijn er trots op, dat wij ondanks alle Corona perikelen nog steeds een heel fijn en betrokken team van medewerkers hebben, die dezelfde passie voor horeca hebben als wij zelf.

Ons team zit vol afwisseling en expertise. Zo hebben onze koks jarenlange ervaring met het bakken van de lekkerste vlees en vis gerechten, maar ook bereiden ze met liefde onze huisgemaakte soepen en sauzen. In onze bediening bestaat uit getrainde baristas, kundige wijnkenners en tegenwoordig ook mixologisten die de perfecte cocktails shaken. 

Een fijne plek, waar wij iedereen gastvrij en vriendelijk welkom heten! 

Wanneer zien we jou?